2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangınlar esnasında meydana mevrut ölümlerin kestirmece% 90 ’ı alevlerle aracısız temastan bileğil yaman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Sınav sonucunda şayet kapı mergup sürede peklik ve büttanınmışk sağlarsa sınav tasdik raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu ovamızda;

Bu nedenle daha yüksek bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda katkısızlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Özellikle duyar ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bapnın bediiyat gestaltsı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları, yangın eminği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları hakkında bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Böylelikle imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda Yangın Kapısı insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum alıyoruz.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça santimantal davranıyoruz.

Report this wiki page